»Monica Ritterband ... og kunsten«

STORE SKULPTURER

SMÅ SKULPTURER

STORE MOSAIKKER

MINIATUREMOSAIKKER

MALERIER – PORTRÆT

MALERIER

SÆRTRYK

LYRIK

KUNSTBOG

 

 

dkuk
Monica ritterband

Nedenstående udpluk fra anmeldelser,
omtaler og taler

Thomas C. Thulstrup, kunsthistoriker og museumsdirektør: »Monica Ritterband ... og kunsten« er et kunstværk i sig selv. Det er en kompromisløs bog hvor det grafiske, fotografierne og kunsten på formidabel vis interagerer og tilsammen udgør et overflødighedshorn af en bog. Men vigtigst af alt, så bidrager bogen til en større forståelse af kunstneren Monica Ritterband.

Redaktør og kunstkritiker Ole Lindboe: Hun rummer i indlysende grad både talentet, fantasien, følelsen og viljen. Efter alle målestokke er hun en generøs

kunstner, blandt andet fordi hendes talent er så mangesidigt. Hun maler, skaber mosaikbilleder, konstruerer skulpturer og har en fornem sans for at skabe original kunst og design med så forskellige materialer som stål, jern, glas, keramik, træ, porcelæn og tekstil. Hun tager al sin kunst dybt seriøst og har på samme tid et lystfuldt og legende forhold til det at skabe.

Citat fra Københavns kulturborgmester
Pia Allerslevs tale ved lanceringen af kunstbogen:

»Monica Ritterband … og kunsten«: Det er modigt, udfordrende, spændende og dristigt… Det er på alle måder et stort værk.

webdesign: kailow

monica ritterband
stop