Bid livet i låret

BID LIVET I LÅRET

KUNSTFOREDRAG

KREATIV WORKSHOP

 
Læs anbefaling

dkuk
Monica ritterband
– en aften med Monica Ritterband
Monica Ritterband foredrag handler om livskvalitet bredt. Hun henvender sig til et publikum, som er midt i livet som hende selv og som er i færd med at reflektere over, hvad tilværelsen nu skal byde på. Hun taler til et publikum som har nysgerrigheden, viljen og lyst til forandringer samt lysten til at opleve nye horisonter hos sig selv og sin omverden.
Foredraget kommer ind på det at blive ældre, om optimisme versus pessimisme, om kærligheden – og det at turde vælge og vove. Monica Ritterband foredrag er et ærligt, let, men samtidigt alvorligt foredrag. Hun gør grin med sig selv og med selve livet. Hun taler om karrierebegrebet som hun vender på hovedet og om begreberne optimisme versus pessimisme – og om det at handle, det at vælge uanset, hvor man er henne i livet.
Hun taler om arbejdslivet og kærlighedslivet og øjeblikket. »Vi har eet liv – afrejsedatoen kender vi
ikke – så det gælder om ikke at udsætte det man inderst inde brænder for,« siger Monica Ritterband,
som selv har taget konsekvensen af sine ord, og i 1997 sagde sit gode job som underdirektør for Carlsberg-koncernen op for at hellige sig et liv som kunstner. Og det gør hun for fuld tryk.
Hun svejser gigantiske skulpturer, der i dag står på offentlige pladser og hun har skabt en række banebrydende designs for kunstindustrien. Hun er blevet prisbelønnet med den internationale og eftertragtede designpris »Reddot Design Adward« for sin brændeovnsserie for Morsø. Hun har skabt det kendte stel »Musica« for Royal Copenhagen og for Georg Jensen Damask har hun opfundet »Humanerne«, som er små hårfagre væsener med hver sin personlighed og værdighed. Begge universer, Noderne og Humanerne vil Monica Ritterband have med under armen, som fine og farverige særtryk, så aftenen også kommer til at indeholde en kunstnerisk oplevelse.

webdesign: kailow

monica ritterband
stop