Monica Ritterband har designet en række plaider med fortællinger vævet ind i den bløde Alpaca. »Alle mine kunstneriske arbejder har en historie eller en flig af en historie, en følelse eller en iagttagelse i sig. I Urkraft har jeg været inspireret af solens lys, energi og varme. Jeg har gjort de sole, der optræder på plaiden, langstrakte fordi det er sådan jeg oplever solens stråler både når den står op og går ned. Motivet lægger sig i direkte forlængelse af selve produktets varmende funktion. Motivet må gerne fortælle at her er et produkt, der luner – og svøber sig om den enkelte, men har også igen – igen fundet inspiration i musikkens verden og har designet plaiden "Tangent".«

Ståldesign
Monica Ritterband har skabt fadet »Fruit & Greens«, vægstagerne »Uplight« og bordstagerne »Highlights«. Alle produkter er produceret i Danmark og er udført i højeste kvalitet håndpoleret rustfrit stål.

 

Sengetøj
»Forføreren« og »Forførerinden« er produceret i den fineste kvalitet af bambus og bomuld og er et koncept hvor der er designet et særligt sengesæt til manden såvel som til kvinden.